fOllOw sini ツ anda memang awesOme✔

Tuesday, March 04, 2014

CAMERA CANON IDAMANKU

hello pembaca yang amat saya hormati.
terima kasih kerana sudi singgah sni baca article saya..

Ermm kali ni miss m nak kongsi cerita pasal camera..
wow wow wow gorgeous.. (haha)

ops terlebih excited pulak..
(huhuh)

miss dari dulu minat sangat dekat CAMERA ni..
dari kecik..

ermm mungkin sebab jiwa miss ni jiwa yang sempoi dan CINTAkan alam sekitar..

kalu boleh miss nak travel around the world with my love (especially family --> ofcos!)

snaps gambar..
being happies together,

ermm (insyaallah)
berbalik kepada apa yang miss nak sharekan kat korang..

CAMERA (spicy uuu)
(hehe)

sebenarnya miss baru dapat tahu yang  camera top 10 in the world ni ade nama canon jugak..

ingat kan canon ni cuma laku kat sekitar asia je..

rupanya serata dunia..
wow.. mesti orang rekakan camera tu kaya raya kan..
(haha)

yang miss gila2 kan sekarang canon 700D..
memang awesome..

tak payah beli yang 70D..
cukup 700D...
memang dah perfect sangat dah tu bagi orang yang x berapa nak pro mcam saya.. (haha)

ni antara gambar2 nye.. hehe
silalaa kusyuk tengok2