fOllOw sini ツ anda memang awesOme✔

Sunday, August 05, 2012

Ramadhan

as'lam semua blogger,,
apa khabar..
saya kat sini sehat2 jew..
ermm..
sembang-sembang macam nie.. kite x fikir pulak bulan pose tggl bape hari je lagi..
hermm..
tahun nie rase macam kejap jew bulan pose..
tak lama lagi dah nak raya dah..

lepas raya dah tak meriah lagi..
hermm..
bosan betullah kehidupan nie..
kenapalah kita kena lalui kehidupan macam nie..
btw.. sebelum terlambat wish..
saya sebagai blogger,,
nak ucapkan salam ramadhan dan Selamat Hari Raya Aidilfitri..
ampun dan maaf saya pinta jika anda terasa atau terpeduli kasar pasal saya..
bukanya apa cakap awal-awal nie..
maybe start esok saya dah x online dah..
 busy..
so beh baik saya wish awal..
hermm.. oklah.. selamat tinggal blogger..
bhaii.. :) 

2 comments:

  1. Salam Ramadhan dan Salam AidilFitri yg bakal menjelang!

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya awk :)

    ReplyDelete