fOllOw sini ツ anda memang awesOme✔

Wednesday, September 05, 2012

Menuju Cita-Cita (bukan CINTA)

helloo..
Ngah wat pe tue??
(hehehe)

hari nie admin nak post entri pasal ape ek..??
tak de idea lah..
tapi admin nak cerita nie..

tadi PUAN MAUZON dari LINCOLN UNIVERSITY COLLEGE call admin..
dia tanya admin jadi ke tak admin daftar study october ni nanti..
so admin jawab insyaallah jadi..

kalau korang nak tahu hari-hari dia mesej admin semata-mata nak bagi tahu pasal intake bulan october tue..
kadang-kadang admin malas nak baca..
kalau email jangan cakaplah...

ermm..
admin malas lah nak pegi..
admin dah tawar hati..
bidang yang admin ambik bidang farmasi..

so admin rase maybe sukar kowt admin blaja nanti kalau admin x minat,..
Yang admin minat bidang kedoktoran..
tapi yuran mahal sangatlah...
lebih dari RM100k..

sebab tuelah admin just pilih bidang farmasi..
sebab yuran kos die tak lah sampai RM100k..
cuma RM48k sje..

Admin cadang lepas stahun dua habis Diploma In Pharmacy nanti,
admin nak sambung baliklah study..
tapi bidang dokte..
(heheh)

admin mungkin mampu kowt nak tanggung sendiri yuran kos tu nanti..
admin nak jadi dokte pakar dalam urat saraf..
sebab keturunan admin nie memang ramai sakit urat saraf..
macam Arwah Ayah admin.. (al-Fatihah)

lagi pon..
mse kecik2 dlu..
arwah ayah admin pernah tanya admin..
bila dah besar admin nak jadi ape..
so admin jawablah..
"adik nak jadi dokte lah ayah.."

ceh wah..
ingat lagi pulak dialog tue...
(hehehehehe)

so admin harap..
suatu hari nanti admin berjaya jugak untuk mencapai cita-cita admin tue..
PAKAR SARAF MIZS M.. >ceh wah.. sempat lagi berangan kau..
(huhuhu)

oklha.. entri sampai sni jelah..
bye semua..  :)

19 comments:

  1. walaweh... dari dlu x habis2.. ko g je mintak nak jadi dokte kat DOKTE SALL.. hahhaha
    yang cute miut>>AZURA

    p/s: aku x leh nak komen gune acc aku.. npe pon aku x tau lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dile... sijil nak ambik kat ne.. ko tgk ar nnti.. aku jadi dokte tapi under dokte sall kesayangan kau tue.. hahah

      Delete
  2. ok.. bagus.. nanti aku boleh mintak MC free kat kau.. hahahha
    btw... semoga berjaya kawan.. :) :P
    afik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahaha.. beres kawan.. thanks..

      Delete
    2. hahah.. bagus... macam tue hari2 aku nak mintak MC ar.. kahkahkahkahkah

      Delete
  3. Saya doakan terbaik tok mizs M.. hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. gelak pulak.. yelah... ngasih @Aiman Ashraf

      Delete
  4. hye mizs.. wari here.. mizs pegi jelaahhh.. wari sokong jew... nnti kite boleh keje under hospital yang sme.. wari tolong mizs masuk colombia.. hehhehe.. mizs pegi tau.. wari sokong.... bye mizs..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hei... insyaallah mizs pegi... nnti kite keje same2 ek.. hahahah
      itu pon kalau dpt..

      Delete
  5. Ya,susah jg mo study klu x minat. Rasa mls ja tpi bila minat... Fuhhhh,siap duduk dpn lgi tu. Hehehhe. Xpa dear, trs kn usaha eh... Gud luck. =)

    ReplyDelete
  6. red_cloud(syukur)9/5/12, 10:28 PM

    mne ko dpt ayt2 nie arr??

    ReplyDelete
  7. wish you all the best yaa ! ^_^

    ReplyDelete
  8. dari kepala hotak aku lah.. yang ko tnye gitu npe? x puas hati

    ReplyDelete
  9. Alynna
    thanks dears :D

    ReplyDelete
  10. awk try je la dlu mne taw rezeki awk kat situ,,sy mana miant nk jadi nurse tp rezeki da ad kat situ so far alhamdulillah boleh catch up la ap yang lecturer ajar,,, sy mula2 ambik akaun kat uitm..

    ReplyDelete
  11. owh.... oklah.. sye nak try lah..

    ReplyDelete