fOllOw sini ツ anda memang awesOme✔

Friday, January 11, 2013

OMG!! Bala datang!

Helloo Peepz!
how r u 2day?
hope its must be fine 2 all of u..

Hermm
dah lama icha x update blog..
nilah yg ke-pertama kali untuk tahun 2013 nie..
bukanye ape..,
icha cume dah x de hati pulak nak update blog nie..
macam dah kurang feel..
ni yang icha update ni pon macam terpaksa jek.. (hak'ah)

ermm.. 
sebenarnya..
icha ada banyak story nak dikongsikan kepada u olz sume..

Antaranya ialah.
kisah housemate icha nie..
dia tu berbangsa india..
dah tua dah pon..
tapi perangai nauzubillah
jahatnya gediknya jijiknyaaaaa

cakap macamlah diorang tu sume pandai sangat.. (hak'ah)
-kalau pandai sangat tak repeatlah diploma n foundation balik- (haha)
then lagi sorang nie.. 
budak perempuan sabah yang berbangsa ape pon tak tau,,
muka kalau tanpa make-up.
ya ALLAH.. Hodohnya..
haha

kalau dah make-up.. nampak plastik betul..
dia tu bukanya apa..
suka buat perangai kampong!
mengata orang belakang2
dah suka mencuri..
harap muka je cantik..
tapi perangai macam SYAITON!

siallah jai.
icha taulah diorang ni sume kafir tak de pengangan dan kepercayaan..
halal haram pon diorang tak tahu..
tapi janganlah perangai otodoks sangat sial.. hish!
tension bhai..

dulu icha duduk hostel tu tenang je sebelum kehadiran mereka..
diorang datang je..
ya Allah,,
gelap masa depan aku..

icha harap mike akan cepat2 berambus keluar dari hostel tu dan icha akan mendapat ketenangan dengan segera.. amin.. 
( nyah kau bala2) 



No comments:

Post a Comment