fOllOw sini ツ anda memang awesOme✔

Tuesday, March 04, 2014

CAMERA CANON IDAMANKU

hello pembaca yang amat saya hormati.
terima kasih kerana sudi singgah sni baca article saya..

Ermm kali ni miss m nak kongsi cerita pasal camera..
wow wow wow gorgeous.. (haha)

ops terlebih excited pulak..
(huhuh)

miss dari dulu minat sangat dekat CAMERA ni..
dari kecik..

ermm mungkin sebab jiwa miss ni jiwa yang sempoi dan CINTAkan alam sekitar..

kalu boleh miss nak travel around the world with my love (especially family --> ofcos!)

snaps gambar..
being happies together,

ermm (insyaallah)
berbalik kepada apa yang miss nak sharekan kat korang..

CAMERA (spicy uuu)
(hehe)

sebenarnya miss baru dapat tahu yang  camera top 10 in the world ni ade nama canon jugak..

ingat kan canon ni cuma laku kat sekitar asia je..

rupanya serata dunia..
wow.. mesti orang rekakan camera tu kaya raya kan..
(haha)

yang miss gila2 kan sekarang canon 700D..
memang awesome..

tak payah beli yang 70D..
cukup 700D...
memang dah perfect sangat dah tu bagi orang yang x berapa nak pro mcam saya.. (haha)

ni antara gambar2 nye.. hehe
silalaa kusyuk tengok2






























 


19 comments:

  1. Miss, dah beli ke camera canon 700D tu? Akak skrg tengah berkira-kira nk beli, tapi pening nk pilih mana satu..hehe
    Boleh share tak apa kelebihan dia? TQ :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai.. ermm hari tu saya serve dekat syarikat canon online and shop.. camera 700D tu mmg ok.. die punya gamabr mmg clear gile.. senang digunakan.. x susah sngt mcm 70D. kalau dapat lense potrait ngn white angel pon dah cukup dah untuk camera 700D tu.. tapi kalau awak nak tambah lagi fish eye ke ape ke.. lagi bagus.. heheh lagi canggih.. senang nak buat candid or moment picture... pendapat saya lah..

      Delete
  2. Hye hye hye..jomlah visit & follow blog saya http://mommysuci.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Canon DSLR memang oke sebeanrnya :) ehehe Gua tau sebab gua pun pengguna DSLR canon :)

    ReplyDelete
  5. jemput join my ga :)
    http://rafydahouse.blogspot.com/2014/05/beauti-giveaway-2-by-rafydahouse.html

    ReplyDelete
  6. nice sharing
    done follow your blog
    come visit n follow my blog too at:
    http://cikhafizahnurani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. assalam..follow sini..
    jemput ke blog sy jika sudi :)

    http://akusijebat.blogspot.com/2014/06/hijab-sampai-pakai-kain-kafan.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum semua.. jemput ke blog sy :)
    nak tukar bloglist? sape setuju sila kesini
    http://akusijebat.blogspot.com/2014/06/jom-tukar-bloglist.html

    ReplyDelete
  9. Minat sangat dengan camera ni :)

    ReplyDelete
  10. Muito bom o seu blog, estive a percorre-lo li alguma coisa, porque espero voltar mais algumas vezes,deu para perceber a sua dedicação em partilhar o seu saber.
    Se me der a honra de visitar e ler algumas coisas no Peregrino e servo ficarei radiante.
    E se gostar e desejar comente.
    Que Deus vos abençõe e guarde.
    Abraço.Peregrino E Servo.

    ReplyDelete
  11. saya juga sanagt berminat sama camera canon nya,,terimaksih ya,,

    ReplyDelete
  12. salam kenal..

    i pun minat camera... asyik sangat..

    ReplyDelete
  13. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete
  14. Kameranya kren, jadi pengen juga tapi belum ada uang xixixi

    ReplyDelete
  15. Gempak tu...
    Feel free to visit n follow superbchombi.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. bestnya kamera mahal.. lama x update ni :)

    ReplyDelete
  17. Salam kenal. Jemput singgah di blog saya. :)

    https://ctkhatijahdiana.blogspot.my/

    ReplyDelete